LOUNASLISTA viikko 3.

(15.1 - 19.1.2018)


MA:
Kevätkääryleet, sweet thai chilikastike liha tai kasvis (L,M)
Possupata (L)

TI:
Kermainen lohikeitto (L,GL)
Kebab iskender (L)
Kasvispihvi (L,GL)

KE:
Pyttipannu (L)
Jauhemaksapihvit (L,GL)

TO:
Hernekeitto (L,GL,M)
Silakkapihvit (L)
Mustamakkara (L,GL,M)

PE:
Sveitsinleike (L)
Pizza (kebab, pepperoni, maustekurkku, sipuli) (L)

 

Lounasannos sisältää: 

Lämpimän ruoan, Salaatin, Ruokajuoman (maito, vesi, limu) Leivän, Kahvi/Tee



Päivittäin vaihtuva jälkiruoka 1,50e


(Jälkiruoka ei kuulu annoshintoihin )

 


Kotiruokavalmistamo: Tekijänkuja 4, 33960 PIRKKALA • Puh. (03) 451 80048 • eduteamky(at)gmail.com
Lounasravintola: Tullikamarin aukio 1, 33100 TAMPERE • Puh. (03) 356 3566 • posti(at)edunherkkukeidas.fi

Oivaraportit

www.e-tampere.fi/edunherkkukeidas